Follow

Percuma untuk peserta cabaran Jom Kurus

Keahlian lifetime ebook & video percuma untuk kesemua peserta Cabaran Jom Kurus.

Was this article helpful?
6 out of 7 found this helpful
Have more questions? Submit a request

18 Comments

  • 0
    Avatar
    Nur Jasmine Syamimi Jaffar

    How i want to open ebook?

  • 0
    Avatar
    dutaKELANTAN

    untuk menjawab soalan anda Nur Jasmine

    "The password for all protected ebookz is "kevinzahri78""

  • 0
    Avatar
    idayu.kamarudin

    i can,t dl ebook..who can teach me

  • 0
    Avatar
    norj2908

    macam mana saya nak dapatkan ebook ni? tqvm

     

  • 0
    Avatar
    mastura

    Mcmna nak dapatkan ebook ada link x

  • 0
    Avatar
    mar_mardiah
    Bagaimana nak download ebook? Sy ahli jk1m 6
  • -2
    Avatar
    Nurul Hafizah
    Ebookz kevinzhari78 macam mane nk download tp sy dh buat payment
  • 0
    Avatar
    mohd hafiz

    Payment ok, nak tgk vid ok, tp nak download ebook xboleh dah click download ebook 

  • 0
    Avatar
    Mamamims790821

    Mcamana nak download ebook. Tak boleh nak view..pls advise

  • 0
    Avatar
    Talisetogek

    I had make payment on 11.7.2016 for order no.75875 but why the status still awaiting for payment.

  • 0
    Avatar
    Julie Oyopice

    The status of order #77965 is now Completed-->> plz confirm. TQ

  • 0
    Avatar
    rynasainy

    how can i dload the ebook? can help to give link pls...

  • 0
    Avatar
    Riena Harith

    Hi nak tanya,

    Payment dah di buat harini... adakah e-book & video di beri pada hari yg sama? jika ya... kat mana ya saya nak dpt e-book & video tu?

    Tq

  • 0
    Avatar
    Callvania Lajiun

    heloo...saya dah buat payment hari ini. download atau pos ke alamat saya?

  • 0
    Avatar
    Raja Norazah Raja Alam Shah

    Bagaimana nak dptkan ebook dan tshirt percuma ya?

  • 0
    Avatar
    Felicia Saw

    Ebook link?

  • 0
    Avatar
    ndyttcarm11

    Macamana nak dapatkan ebook jom kurus?

  • 0
    Avatar
    Sofiah Yah

    MACAM MANA NAK BUKA EBOOK

     

Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk